Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ

      Το θεωρώ βλακία να καταφύγει σε τέτοιες ενέργειες, διότι ότι και να σου πάρουν τη ψυχή δεν μπορούν να σου την αγγίξουν. Μία παράγκα να φτιάξεις ή ακόμη και σε σπηλιά να μείνεις και να είσαι ραγκέτιτος είναι καλύτερα από το να σε σκεπάσει το χώμα και να σε τρώνε τα σκουλίκια.
           Όλα αυτά γίνονται διότι απομακρυνθήκαμε από Τον Πατέρα Θεό και πιστέψαμε στους πολιτικούς οι οποίοι είναι πνευματικά ανάπηροι. Αν επιστρέψουμε Στον Ουράνιο Πατέρα μας περιμένει στην πόρτα με ανοιχτές αγκάλες, όπως λέει και η παραβολή του άσωτου είναι πανάγαθος και έχει περίσσια αγάπη για τον καθένα μας.
           Μερικοί κληρικοί θα πρέπει να σταματήσουν να εκλαϊκίζουν και να μετατρέπουν σε επιχείρησή τους τον οίκο του Θεού και να αγκαλιάσουν τον ταλαιπωρημένο πνευματικά λαό και να μιμηθούν τους Άγιους Πατέρες μας. Ο κόσμος το έχει ανάγκη αυτό.
           Είδα ένα ταλαιπωρημένο και σταμάτησα και του μίλησα, μου είπε αυτός με την σειρά του τα προβλήματα του και στο τέλος με ευχαρίστησε γιατί όπως μου είπε βρέθηκε ένας άνθρωπος να του μιλήσει. Του κέρασα και τον καφέ του αλλά αυτός δεν είχε ανάγκη από κέρασμα όσο από κάποιον να του μιλήσει. Ο καιρός  όπου οι κληρικοί (μοναχοί και ιερείς) ήταν κλεισμένοι είτε στα μοναστήρια είτε στα σπίτια τους έχει περάσει. Πρέπει να να βγούνε στους δρόμους και να αγκαλιάσουν τον κόσμο με το Λόγο Του Κυρίου χωρίς προσωπικά συμφέροντα. 
            Τέλος να σας υπενθυμίσω ότι κάποιοι βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου και άλλοι ανάπηροι στα χέρια και πόδια και διακονούν και ας δίνουν μάχη για την ζωή. 
Γ.Γ.  

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Για τα Ελληνόπουλα

Τους παρακαλώ να καθίσουν στα αυγά τους και να μην σκέπτονται για μετανάστευση διότι πιο καλό μέρος δεν θα βρούνε. Ύστερα οι πρόγονοι μας αγωνίστηκαν και έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε ελεύθεροι. Επιβάλλεται να παραμείνουν εδώ και να παλέψουν. Αυτοί που πρέπει να φύγουν είναι οι πολιτικοί Σαμαράς-Παπανδρέου-Τσίπρας- Βενιζέλος με τις παρέες τους. Η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!
Να ευχαριστήσω τον Γοβιό και τα παιδιά που δημοσιεύουν άρθρα μου!
Γ.Γ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Φαίνεται καλός άνθρωπος αλλά στην πατρίδα του εκεί να διδάξει τα περί δημοκρατίας - δικαιοσύνης - πολιτισμού,εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε ανάγκη. Το καλό που τους θέλω να εγκαταλείψουν την χώρα αυτοί και οι άλλοι λαθρομετανάστες  που βρίσκονται εδώ και να γυρίσουν ξανά πίσω στις πατρίδες τους και τα περί οικονομικών μεταναστών να τα αφήσουν. Σκοπός τους είναι έμμεσα ή ακόμη και άμεσα να εγκατασταθούν στην χώρα μας και σε συνεργασία με την Τουρκία να προχωρήσουν στη διάσπαση της ενότητας της Ελλάδος, διότι είναι γνωστές οι καλές σχέσεις Τουρκίας-Πακιστάν. Ας μας αφήσουν ήσυχους με το καλό τώρα, γιατί ο καιρός γαρ εγγύς και θα χέσουν μαλλί από λύκο!
Γ.Γ.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

            Η κρίση στην Ελλάδα ήταν αναπόφευκτη. Το ανελέητο φαγοπότι που έγινε μετά το 1981 με τους κομματικούς διορισμούς δημιούργησε ένα κομματικό στρατό δίνοντας σε αυτούς λίγα ψίχουλα και αυτοί κλέβανε, όπως λέει και ο λαός "φόρα παρτίδα", αλλά και κρυφά, εξαναγκάζοντας να μπούνε στο παιχνίδι του διορισμού. Τελικά μετά την διάλυση της δικτατορίας αντί να απολαύσουν την δημοκρατία απολαύσαμε τους κλέφτες και απατεώνες της Ελλάδος. Πόσοι και πόσοι Τσοχαντζοπουλαίοι υπάρχουν ακόμα κρυμμένοι; Ας ξυπνήσει ο Ελληνικός λαός για να τους δούμε κρεμασμένους στην πλατεία συντάγματος. Όχι ότι είμαι αναρχικός και τα λέω αυτά! Δημοκράτης είμαι! Δημοκράτης από εκείνους που δουλεύανε για τη δημοκρατία και το έθνος! 
          Κάποτε με ρώτησε ένας τι θα γίνουμε όταν μας κόψουν τις επιδοτήσεις.Του απάντησα ευθέως τίποτα, απλώς θα στήσουμε κώλο να μας γαμήσουνε! γιατί το λες αυτό με ρώτησε.Του απάντησα γιατί τις επιδοτήσεις μας τις δώσανε για να εξυγιάνουμε τις επιχειρήσεις μας και όχι για να πέρνουμε 4x4 και να καμαρώνουμε και να καλοπερνάμε Και τα κοριττσάκια μόλις σκάσουν οι πρώτες τρίχες να θέλουν γκόμενο και οι γέροι με το ένα ποδι στο λάκο γκόμενα συνοδευόμενο φυσικά από βιάγκρα. 
          Ας συμμορφωθούμε όπως αρμόζει σύμφωνα με την ηλικία μας και οι αρμόδιοι ας ενημερώσουν  σωστά το λαό και να αφήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα!
Γ.Γ.

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Εκκλησία και κλήρος

Πόσα προσέφερε η Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία και ο κλήρος της στο Έθνος μας; Πόσοι κληρικοί θυσιάστηκαν για την Θρησκεία και την Πατρίδα μας; Πόσοι άνθρωποι βοηθήθηκαν και βοηθιούνται στις δύσκολες στιγμές της ζωής τους υλικά και πνευματικά; Και όμως χλευάζουν την Ορθοδοξία γιατί μερικοί από τους κληρικούς της αντί να κάνουν λειτούργημα έχουν γίνει στυγνοί επαγγελματίες ξεχνώντας τι εκπροσωπούν και τι θα έπρεπε να κάνουν. Δίνουν πάτημα έτσι να στραφεί ο κόσμος εναντίον της Εκκλησίας του Χριστού. Αυτοί όμως που στρέφονται εναντίον της δεν θα πρέπει να ταυτίζουν την Ελληνορθόδοξη Θρησκεία που κληρονομήσαμε και ασπαστήκαμε με αυτούς που βλέπουν το Σχήμα (ράσο) ως πηγή εσόδων και άλλων που δεν συνάδουν με το πνεύμα  της θρησκείας μας.  Πρέπει και είμαστε υποχρεωμένοι να ψάξουμε να βρούμε πνευματικούς που θα μας οδηγήσουν πίσω στην Εκκλησία. Ας μην ξεχνάμε και την Προφητεία του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού "Θα έρθουν εποχές που οι κληρικοί θα είναι σαν τους λαικούς και οι λαικοί σαν τους δαίμονες"

                                                                                                                                              Γ.Γ.


   

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Ελλάδα μου...

Ελλάδα μου πως ήσουν και πως σε καταντήσανε; Σε ξεγυμνώσανε και σε βγάλανε στο δρόμο και όπως θέλει ο καθένας ικανοποιεί τις ορέξεις του και μερικοί ακόμη βιαιοπραγούν εις βάρος σου. Όσους συλλαμβάνουν και τους βάζουν φυλακή τους ταΐζει ο ελληνικός λαός από το υστέρημά του για αρκετά χρόνια χωρίς να λαμβάνουν την τιμωρία που τους αξίζει. Γιατί όμως όλα αυτά; Το κράτος μας έδειξε ότι δεν λειτουργεί και επιπλέον το σύστημα οδηγεί τους ανθρώπους στην εξαθλίωση και στην απόγνωση με μια τεχνητή κρίση που θα οδηγήσει στο σφράγισμα που είχαν προβλέψει οι Πατέρες της Εκκλησίας. Και μέσα σε όλο αυτό τον πανικό εμφανίζονται σπουδαίοι οικονομολόγοι και πολιτικοί, που αυτοί μας οδήγησαν εδώ , να προτείνουν δήθεν λύσεις στους νοικοκυραίους Έλληνες. Μα δεν ντρέπονται λίγο που μας το παίζουν δημοκράτες και πατριώτες. Είστε ξεφτιλισμένοι.

(Από αναγνώστη) 

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Αθίγγανοι ή αλλιώς Ρομά

Πριν αρχίσουμε να ρίχνουμε ευθύνες να πούμε ποιοι είναι οι Ρομά. Σύμφωνα με την βικιπεδείαΟι Ρομά (στον ενικό αριθμό Ρομ), γνωστοί και ως ΤσιγγάνοιΑθίγγανοιΚατσίβελοιΣίντηδες ή με τον υποτιμητικό χαρακτηρισμό Γύφτοι είναι ένας κατά βάση νομαδικός λαός με Ινδική καταγωγή. Η πρώτη ιστορική αναφορά για τους Ρομά γίνεται από τον Ηρόδοτο που αναφέρει τον λαό των "Σιγύνων". Ασχολία τους το εμπόριο εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Ποιος ευθύνεται για την απροχώρητη κατάσταση που ήρθαμε σήμερα,δηλαδή να χρειάζεται να έχεις μεταλλική καγκελόπορτα στο σπίτι του, να ασφαλίσει τις αποθήκες στο κτήμα του με ενισχυμένα πορτοπαράθυρα τα οποία αν τυχόν και περάσουν οι Ρομά και λείπεις θα τα ξεριζώσουν μέσα σε χρόνο ελάχιστο και θα τα πουλήσουν για παλιοσίδερα. Ποιος φταίει που έγιναν οι μεγαλύτεροι έμποροι ναρκωτικών και όπλων και δεν διστάζουν να πυροβολούν στο ψαχνό φιλήσυχους πολίτες. Σαφός οι πολιτευτές αυτού του τόπου. Οι πουλημένοι λοποδήτες βουλευτές και τοπικοί άρχοντες. (Ελευθερία λόγου έχουμε και θα κρίνουμε όπως βλέπουμε).Το κράτος τους δίνει λεφτά από τα οποία φορολογούνται οι Έλληνες πολίτες με σκοπό να ενταχθούν στην κοινωνία, και αυτοί παίρνουν τα χρήματα (είτε πολύτεκνα ή παντρεύονται κάνουν παιδιά και χωρίζουν για να παίρνουν επιδόματα οι γυναίκες Ρομά είτε κατοικίας) και εξακολουθούν να μένουν σε παράγκες καταλαμβάνοντας δημόσιο χώρο και χωρίς να τους μιλάει κανείς. Στην περίπτωση που ένας δημότης της πόλης έκανε κάτι παρόμοιο θα τρέχανε στα δικαστήρια και τα δισέγγονα του. Δημοκρατία και νόμοι για ποιους λοιπόν; Αυτό που έχουμε παρατηρήσει είναι ότι γίνεται κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος για τους γύφτους και αυτοί:- Ζουν σε άθλιες υγειονομικές συνθήκες,- Δεν έχουν ένδυση,- Παραβιάζουν καθημερινά σπίτια γέρων ανήμπορων,- Είναι εμπλεγμένοι με παράνομες συνδιαλλαγές (μαύρο χρήμα-ναρκωτικά-παραεμπόριο),- Ο ποινικός κώδικας και κώδικας οδηγικής κυκλοφορίας δεν ισχύουν για αυτούς.Συμπερασματικά: Οι Ρόμα ή γύφτοι ή αθίγγανοι ή όπως θέλετε να τους αποκαλείτε, έχουν πλάτες τους πουλημένους πολιτικούς. Η κοινωνική έκρηξη δεν έγινε ακόμη. Αν δεν τους απομακρύνει η πολιτεία από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου θα έχουμε μεγάλα προβλήματα. Ας κάνει την δουλειά του σωστά ο κρατικός μηχανισμός.