Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

            Η κρίση στην Ελλάδα ήταν αναπόφευκτη. Το ανελέητο φαγοπότι που έγινε μετά το 1981 με τους κομματικούς διορισμούς δημιούργησε ένα κομματικό στρατό δίνοντας σε αυτούς λίγα ψίχουλα και αυτοί κλέβανε, όπως λέει και ο λαός "φόρα παρτίδα", αλλά και κρυφά, εξαναγκάζοντας να μπούνε στο παιχνίδι του διορισμού. Τελικά μετά την διάλυση της δικτατορίας αντί να απολαύσουν την δημοκρατία απολαύσαμε τους κλέφτες και απατεώνες της Ελλάδος. Πόσοι και πόσοι Τσοχαντζοπουλαίοι υπάρχουν ακόμα κρυμμένοι; Ας ξυπνήσει ο Ελληνικός λαός για να τους δούμε κρεμασμένους στην πλατεία συντάγματος. Όχι ότι είμαι αναρχικός και τα λέω αυτά! Δημοκράτης είμαι! Δημοκράτης από εκείνους που δουλεύανε για τη δημοκρατία και το έθνος! 
          Κάποτε με ρώτησε ένας τι θα γίνουμε όταν μας κόψουν τις επιδοτήσεις.Του απάντησα ευθέως τίποτα, απλώς θα στήσουμε κώλο να μας γαμήσουνε! γιατί το λες αυτό με ρώτησε.Του απάντησα γιατί τις επιδοτήσεις μας τις δώσανε για να εξυγιάνουμε τις επιχειρήσεις μας και όχι για να πέρνουμε 4x4 και να καμαρώνουμε και να καλοπερνάμε Και τα κοριττσάκια μόλις σκάσουν οι πρώτες τρίχες να θέλουν γκόμενο και οι γέροι με το ένα ποδι στο λάκο γκόμενα συνοδευόμενο φυσικά από βιάγκρα. 
          Ας συμμορφωθούμε όπως αρμόζει σύμφωνα με την ηλικία μας και οι αρμόδιοι ας ενημερώσουν  σωστά το λαό και να αφήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα!
Γ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου