Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Αλλοδαποί

         Στις μέρες μας γινόμαστε καθημερινά δέκτες φαινομένων βίας, τόσο από αλλοδαπούς όσο και απο τους ίδιους τους Έλληνες οι οποίοι δεύτεροι προσπαθούν να κάνουν την δουλειά των Ελληνικών αρχών με ακραίο τρόπο ξυλοκοπώντας τους μετανάστες και καταστρέφοντας την πραμάτια τους.
         Η ουσία είναι να λειτουργήσει έξυπνα το όλο σύστημα, το να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες δεν είναι καλό ούτε για την κοινωνία ούτε για τους ανθρώπους. Παρουσιάζετε διχασμός στις χαμηλές τάξεις της κοινωνίας, ο κόσμος επικεντρώνεται σε αυτό το σημείο και αποπροσανατολίζεται από την ουσία της κατάστασης που διανύει η χώρα μας αυτή την περίοδο διότι χρειαζόμαστε ομόνοια σαν λαός και όχι διχασμό. Οι μετανάστες είναι άνθρωποι και δεν μπορουν να τους μεταχειρίζονται με τέτοιο τρόπο. Χρειάζεται οργάνωση η χώρα έστω και τώρα.


  1. Έλεγχος για το ποιόν του κάθε λαθρομετανάστη
  2. Σωστή αντιμετώπιση κατά τη σύλληψη τους
  3. Τοποθέτηση σε χώρους για υγειονομικές εξετάσεις
  4. Εκμετάλλευση του ανθρώπινου δυναμικού για μικρό χρονικό διάστημα χωρίς χρήματα
  5. Επαναπροώθηση στις χώρες καταγωγής τους.

            Η είσοδος στην χώρα μας δεν είναι δύσκολη, κακά τα ψέματα, η ουσία είναι να γίνεται έλεγχος  για το ποιος μπαίνει στην Ελλάδα, σημασία έχει το ποιόν του καθένα λαθρομετανάστη. Κάθε πράξη λαθρομετανάστευσης είναι κατακριτέα πόσο μάλλον οι εγκληματίες λαθρομετανάστες. Θα πρέπει να γίνει ένα σύστημα ελέγχου για το ποιος είναι πραγματικά. Σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να γίνεται άμεση επαναπροώθηση στη χώρα καταγωγής και παράδοση στις αστυνομικές αρχές. Στην περίπτωση που είναι καθαρό το μητρώο τους, εκμεταλλεύεσαι σαν χώρα το εργατικό δυναμικό τους  φροντίζοντας αποκλειστικά την σίτιση τους και σε ορισμένες περιπτώσεις την υγειονομική τους κατάστασης. Τους βάζεις να δουλέψουν σε κρατικά χωράφια και εργοστάσια, τα οποία εποπτεύονται από το αστυνομικό σώμα, για μικρό χρονικό διάστημα και έπειτα τους επαναπροωθείς τις χώρες καταγωγής τους. 
          Έτσι αποκτάς αύξηση παραγωγής σαν κράτος, μειώνεις τα λειτουργικά έξοδα των επιχειρήσεων, την εγκληματικότητα και το σπουδαιότερο με τέτοιο σύστημα ποιος λαθρομετάναστης θα σκεφτεί να έρθει να δουλέψει τσάμπα στην Ελλάδα. 
           Στο τέλος αφού κλείσει το θέμα λαθρομετανάστευση βάζεις τους φυλακισμένους και εργάζονται εθελοντικά στις παραπάνω δραστηριότητες.  
Φ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου