Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΘ.ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


 Όταν δημιουργήσαμε το blog δηλώσαμε ότι θα στηρίζουμε τις προσπάθειες των συνδημοτών μας οι οποίοι ενεργούν δυναμικά και δραστικά ώστε να επεμβαίνουν εκεί όπου οι δημοτικές αρχές του τόπου αλλά και οι κρατικές δεν μπορούν. Έτσι οφείλουμε να κάνουμε αναφορά για την ΕΘΕΛΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ η οποία έχει προσφέρει πολλά στην πόλη μας. Μακάρι και άλλοι δημότες να ενταχθούν στην ομάδα αυτή προσφέροντας ουσιαστικά ένα χέρι βοηθείας.

Εν συντομία: 

Η E.O.E.Δ δραστηριοποιείται στον τομέα της πολιτικής προστασίας και ειδικότερα στην παροχή βοήθειας στο κοινωνικό σύνολο σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών όπως επί σεισμών, αποκλεισμών (χιόνια,πλημμύρες, κ.α.) πυρκαγιών, μαζικών καταστροφών ή ατυχημάτων καθώς επίσης και στον τομέα έρευνας και διάσωσης ατόμων.
Μπορείτε να επισκεφθείτε το blog της E.O.E.Δ το οποίο είναι : http://wwweoed.blogspot.com/  ή στο facebook : ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Ας στηρίξουμε όλοι οι πολίτες την προσπάθεια τους. Ο ΓΟΒΙΟΣ είναι δίπλα σας και έχετε την στήριξη μας σε ότι χρειαστείτε!

Φωτογραφικό υλικό από τη δράση τους:



2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα συγχαρητηρία μου σ'αυτούς τους ανθρώπους που προσφέρουν το χρόνο τους σε κάθε τετοιού είδους "λειτούργημα"..
    Η κοινωνία της πόλης μας , δείχνει ότι έχει ακόμη αρχές και αξίες.

    και συγχαρητήρια και στο blog σας που αφιερώνετε χρόνο και χώρο σε τέτοιου είδους άρθρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή